30. 6. 2022

Konec školního roku

❤️Ne vždy a ne pro každého je konec školního roku důvodem k radosti a oslavě. Pro některé děti je stále zdrojem stresu a obav. 🥇Přitom každý, kdo v tomto školním roce navštěvoval školu, ať jako dítě, nebo učitel či učitelka, zaslouží upřímný obdiv. Návrat do škol po dvou covidových letech nebyl vůbec snadný a vím, že pro řadu dětí a mladých lidí to byl skutečně boj.

❤️🐊❤️O to víc mám radost, že jsem dnešní den mohla symbolicky strávit v prostředí a mezi lidmi, kteří jsou ztělesněním naděje, úsměvu a energie, která se nikdy nevzdává – ve škole Smiling Crocodile.

🐊Je mi velkou ctí, že mohu podporovat tento úžasný projekt a že jsem se mohla zasadit o novou budovu, kterou škola už celý rok využívá. To hlavní ale nejsou prostory. Hlavní jsou lidé, jejich nasazení a vzájemné obohacování, které tu vnímám ze všech, kteří jsou zde jako doma. Jsou to na prvním místě děti a jejich rodiny, kteří tvoří pravé srdce rodiny “krokodýlí”, a všichni, kteří kazdý den pečují o jedinečný rytmus jeho tlukotu. ❤️

🥇A dostala jsem svoje vlastní vysvědčení🥇

Mariana Čapková

Mariana a Smiling Crocodile charity